Köszönőlevél

Tisztelt Utasi Eszter Igazgató Asszony!

Engedje meg, hogy ezúton is kifejezzem szívből jövő köszönetemet Önnek, a felkészítő Pedagógusoknak és külön a Nagykőrösi Petőfi Sándor Általános Iskola azon tanulóinak, akik igazán méltóvá tették az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének 62. évfordulója alkalmából szervezett emlékezést november 4-én, vasárnap.

A tanulók által ügyesen begyakorolt, nagyszerűen megkoreografált műsor kiválóan illeszkedett az emléknap programjába. Többekkel is beszéltem a rendezvényt követően és kivétel nélkül kiemelték, hogy az emlékműsor nagyon méltóságteljes volt, tökéletesen sikerült a tánccal, illetve az énekkel összehangolni.

Hiszem, hogy az 1956-os forradalom mártírjai előtti főhajtásunkkal minden évben hozzájárulunk ahhoz, hogy a tiszteletünket kifejezzük Nagykőrösön. Ahogy beszédemben is kiemeltem, "sem Magyarország, sem Nagykőrös nem felejti el a hősöket, és minden évben tisztelegni fogunk előttük, emlékezvén rájuk." Úgy gondolom, hogy ehhez hozzájárult, hogy a 60. évfordulón "Büszkeségpontot" állítottunk és Barta Margit-emlékmű mellett, egy eddig elfeledett hősnek, Zódor Jánosnak is emléktáblát tudtunk állítani.

Köszönöm még egyszer, hogy felkérésemet elfogadták és egy nem mindennapi emlékműsorral gazdagították a november 4-i emléknapot. Isten áldását kérve kívánok további sok sikert és jó egészséget Önnek, Kedves Kollégáinak és a Petőfi iskola valamennyi Tanulójának!

Kelt: Nagykőrös, 2018. november 06.


Tisztelettel és köszönettel:
Dr. Körtvélyesi Attila
Nagykőrös város alpolgármestere

Köszönőlevél

Szám 1

Általános iskolai tanulmányok

Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk iskolánkat, és színes programjainkkal segítsük Önöket a választásban.

„Ismerkedj velünk szerdánként!”
A foglalkozások 16:00-16:45-ig tartanak.

Tovább »


Iskola ajánló plakát - 2018

Szám 2

Iskolánk kamerarendszere

A NAGYKŐRÖSI PETŐFI SÁNDOR ÁLTALÁNOS ISKOLA területén elektronikus megfigyelő- és rögzítőrendszer működik, melynek részeként kamerák kerültek elhelyezésre az iskola kerékpártárolójában.

A kamerák pontos elhelyezkedése és a megfigyelt területek megnevezése jelen tájékoztató mellékletében található.

Tovább »

Szám 3
Beíratkozás
Emlékverseny
Határtalanul
Felvételi körzetek!